Халфът на Фенербахче Мигел Креспо говори на пресконференция преди гостуването на

...
Халфът на Фенербахче Мигел Креспо говори на пресконференция преди гостуването на
Коментари Харесай

Ас на Фенербахче: Имаме много контузени играчи, но дойдохме в България за трите точки

Халфът на Фенербахче Мигел Креспо приказва на конференция преди гостуването на Лудогорец в Разград от четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Мачът е на следващия ден, 9 ноември от 22:00ч.

" Очакваме мачът да бъде сложен. Ще играем против мощен тим. Смятаме, че ще окажат огромен напън, само че най-важното е да се концентрираме върху личната си игра. Дойдохме тук, с цел да вземем три точки ", стартира Креспо.
 Треньорът на Фенербахче: Излизаме за победа против Лудогорец, нещо куца в българския футбол
Треньорът на Фенербахче: Излизаме за победа против Лудогорец, нещо куца в българския футбол

" Излизаме да победим във всеки мач, само че едно тъждество не би ни тормозило. "

" За страдание, имаме доста контузени играчи в тази зона. Имат сложни контузии. Важното е, че сме мощен тим със мощни играчи. Без значение кой играе на тази позиция, аз или някой различен, ще даде всичко от себе си. Това е най-важното ", съобщи португалецът на въпрос за опцията да работи като централен бранител.

Фенербахче без двамата централни бранители и Фред против Лудогорец

Относно младите футболисти в тима Мигел Креспо съобщи: " Това е добра опция за тях. Вече упражняват с нас. Ако имат опция, ще дадат всичко от себе си. И ние бяхме млади и се възползвахме от опита на по-възрастните играчи. Сега би трябвало да помогнем на по-младите. Имат задоволително качество. Ако се появи опция, сигурен съм, че ще отговорят по най-хубавия метод. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР